Új resort üdülő nyílt Horvátországban
Dátum: 2005. szeptember 19. hétfő, 18:25
Rovat: Horvátország

Új resort üdülő nyílt Horvátországban Az Észak-adriai Primorsko-Goranska megyében lévő Novi Vinodolski városkában nemrégiben hivatalosan is megnyílt az ország első >>>


Új resort üdülő nyílt Horvátországban


Az Észak-adriai Primorsko-Goranska megyében lévő Novi Vinodolski városkában nemrégiben hivatalosan is megnyílt az ország első igazi családi resort üdülője.

A munkálatok első fázisa az idei szezonra fejeződött be. A létesítmény 218 szobában és 320 apartmanban, összesen 538 szállásegységben kínál elhelyezést.
Novi Vinodolski

A komplexumot és a központi teniszpályát rangos tenisztornával avatták fel, melynek vendége volt többek között Goran Ivanievićen, Boris Becker, valamint Jonh McEnroe. Átadták a Hypo tenis academy központot is, melynek nyolc pályája a fiatal teniszezők kinevelését és edzését szolgálja. A komplexumban jövő nyárig új wellness-központ kiépítését tervezik közvetlenül a tengerparton, itt több fedett medence, továbbá számos kísérő szolgáltatás is helyet kap.
Novi Vinodolski A létesítmény tetejére egy nagy teret és egy 2000 fő befogadására alkalmas amfiteátrumot álmodtak meg, ahol koncerteket és színházi előadásokat tartanak majd. Az amfiteátrum melletti téren három luxuséttermet és bevásárló üzletsort is nyitnak. A komplexumban 4000 négyzetméteren gyerekvárost építenek ki csúszdákkal, medencékkel és egyéb látványosságokkal.
A tervek között szerepel egy nagy befogadóképességű kongresszusi központ építése is. A komplexum négycsillagos besorolású, de a várhatóan 2006 végén induló harmadik fázisban ötcsillagos szállodát és exkluzív villákat is felépítenek.

Forrás:
NAPI Online
2005.08.15.


A cikk tulajdonosa: Adriai-tenger - Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Montenegró
https://www.adriaitenger.hu

A cikk webcíme:
https://www.adriaitenger.hu/article80.html