Pálffy István: Horvátország
Dátum: 2005. augusztus 16. kedd, 20:57
Rovat: Horvátország

Pálffy István: Horvátország Horvátország nem ismeretlen a magyar utazók előtt. Összekötnek minket 800 éves közös történelmünk emlékei, kulturális és gazdasági kapcsolataink, >>>


Horvátország
Konyha - Kultúra - Kalauz
Pálffy István

Bolti ár: 2990 Ft
Kedvezményes internetes ár: 2841 Ft
(5 % kedvezmény)
Kiadó: PRO EURÓPA KIADÓ
Oldalak: 152
Borító: fűzve
ISBN: 9638661925
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2005

Pálffy István: Horvátország

Ismertető:

Horvátország nem ismeretlen a magyar utazók előtt. Összekötnek minket 800 éves közös történelmünk emlékei, kulturális és gazdasági kapcsolataink, nem is szólva arról, hogy évről évre nő azon magyar turisták száma, akik úti célként ezt a mára már biztonságossá vált, természeti szépségekkel és hangulatos városokkal teli országot választják.

Idegenvezetőnk, Pálffy István, a népszerű televíziós hírműsor vezető segítségünkre lesz ebben. Utazásának nyomában járva eljuthatunk Horvátországba, ismerkedhetünk a tájjal, a különböző híres és magyar vonatkozásukat illetően fontos történelmi helyekkel, a mindennapok embereivel és szokásaival.
Pálffy István néz, beszélget, ízlel és tapasztal. A rendhagyó gasztrokulturális útikönyvben nemcsak kedvelt turistaparadicsomok kapnak helyet, hanem olyan települések is, amelyekért érdemes letérni a tengerpart felé vezető autópályáról. Fedezzék fel Pálffy Istvánnal Horvátországot!

Megrendelem

Pálffy István

 A cikk tulajdonosa: Adriai-tenger - Horvátország, Szlovénia, Olaszország, Montenegró
https://www.adriaitenger.hu

A cikk webcíme:
https://www.adriaitenger.hu/article46.html