|
|
Főoldal |
|
|
Kommunikáció |
| |
|
Híreink |
| |
|
Letöltések, Linkek |
| |
|
Információk |
| |
|
Személyes terület |
| |
|
Utazási információk |
| |
|
WYW Linkek |
| | |
|  |
 |
A hagyományos ételeket a gostilnákban (kisvendéglőkben) készítik a legízletesebben. >>> |
|
 |
Szicíliában vannak a legfinomabb ízek. Az állandó napsütésnek és a tengernek hála minden zöldség, gyümölcs és tengeri bolondság megtalálható itt. >>> |
|
 |
Zöldségből aztán bárkinél többet fogyasztanak a római idők óta, amikor már mai formájában termelték a salátát és többfajta káposztát. >>> |
|
 |
Olaszországban egy dologban biztosak lehetünk: az alapanyagok tökéletesek! Lasagne, farfalle, tortellini, ravioli, penne vagy makaróni -színes vagy fehér, >>> |
|
 |
Olasz konyha... Már a gondolatára is működésbe lépnek az ízlelőbimbóink. Néhány jó tanács és megfelelő hozzávalók segítségével hipp-hopp az asztalra varázsolhatjuk Itáliát. >>> |
|
 |
A szlovén konyhát a szomszédos országok ízei erősen befolyásolják. Ezt igazolja 3 nagyon jellegzetes ételük, a klobasa (kolbász), >>> |
|
 |
Horvátország ízei, italai legalább olyan változatosságot, és élménygazdagságot kínálnak, mint természeti, történelmi szépségei. >>> |
|
 |
A salátafélék legnagyobb kultuszát az olasz konyhánál tapasztalhatjuk. Rengeteg friss zöldsalátájuk van az év minden szakában. Salátakészítésüknél >>> |
|
 |
Az olasz konyha egyéni anyagaival, ízeivel, változatosságával világszerte előkelő helyet vívott ki magának. Az olaszok konyháikat jelentős idegenforgalmi vonzerőként >>> |
|
 |
A mai olasz konyha előzményeit leginkább a római birodalom területére vezethetjük vissza. A római császárság fénykorában a dúsgazdag földesurak, >>> |
|
|  |
Ehhez a blokkhoz jelenleg nincs tartalom. |
|
|